RTV SLOS niet live aanwezig bij Klim van Steenwijk

| 4 mei 2014

rtv-slosRTV SLOS zal dit jaar niet aanwezig zijn bij zowel de Klim van Steenwijk op 7 mei 2014, als het Wielerspektakel van Steenwijk op 2 augustus 2014. Deze beslissing is genomen in verband met de komst van het commerciële bedrijf Podium TV naar beide wedstrijden. RTV SLOS ziet hierdoor geen meerwaarde meer om live met het sportprogramma via de radio bij beide evenementen aanwezig te zijn.

Natuurlijk blijft de publieke taak hoog in het vaandel staan en zullen de medewerkers van RTV SLOS Sport Live wel aanwezig zijn om interviews te maken en wordt er aandacht besteed aan deze sportevenementen in de reguliere programma’s.

Het spijt de omroep oprecht dat ze na jaren deze beslissing hebben moeten nemen.

Label: , , ,

Categorie: Nieuwe berichten, Omroepnieuws, Sportnieuws