RTV Slos SportLive zondag 23 november

| 23 november 2014

rtv-slosOok deze zondag hoeft van verveling geen sprake te zijn. Tenminste, als je naar RTV Slos SportLive gaat luisteren. Want ook vanmiddag houden we je drie uur lang op het puntje van de stoel.

Te beginnen met de live voetbalwedstrijden. VV Steenwijk – GVAV Rapiditas. We kunnen de vraag ook nu weer stellen: gaat VV Steenwijk van de hatelijke 1 afkomen? En over de andere wedstrijd kunnen we eveneens een vraag stellen: kan SV Steenwijkerwold haar directe concurrent Nieuw Roden verslaan en zodoende opschuiven richting de middenmoot? Het zou mooi zijn.

Hockey dan. De dames trekken naar de velden van Flevoland, om het daar op te nemen tegen het eerste dameselftal aldaar. De heren ontvangen in eigen huis de Graspiepers.

Zoals vorige week beloofd krijgt u vanaf deze zondag elke week de verrichtingen te horen van volleybalclub DIOS Oldemarkt en basketbalclub ARTA. Benieuwd? Blijf dan zeker na vier uur luisteren.

En blijf sowieso maar luisteren tot en met de klok van vijf uur. Want dan weet u ook weer alle uitslagen die van belang zijn om de week weer goed door te komen. Luisteren, naar wat ook alweer? RTV Slos SportLive, van 14.00 tot 17.00 uur, natuurlijk bij RTV Slos!

Label: , , , , ,

Categorie: Sportnieuws