RTV Slos SportLive zondag 30 november

| 30 november 2014

rtv-slosHet wordt langzaam maar zeker koud in Steenwijkerland. Gelukkig is er RTV Slos SportLive om je weer een hele middag warm te houden!

Wat staat er op het programma? Oldemarkt – Ruinen bijvoorbeeld. Oldemarkt wil ongetwijfeld wel weer eens punten pakken. Tegen Ruinen is dat mogelijk, al zal de uitspelende ploeg daar niet zomaar genoegen mee nemen. Het zal een pittig middagje worden.

Eén klasse lager speelt Steenwijkerwold tegen Makkinga.Oftewel de nummer 8 tegen de nummer 7. Die rollen kunnen na deze middag omgedraaid zijn. Maar dan moet Steenwijkerwold wel weten te winnen.

Maar de topper van de dag komt vanaf de Koperberg. LEO, de koploper, komt namelijk op bezoek. En de Steenwijker Boys willen die koppositie graag afpakken.Er is echter maar één manier om die eerste plek te veroveren: winnen.

Nabeschouwingen. Daar krijgt u er ook een hele hoop van. De voetbalwedstrijd Erica – Steenwijk bijvoorbeeld. Maar ook de Graspiepers dames 1 tegen het eerste damesteam van de MHC Steenwijk. Of de hockeymannen die deze zondag naar de velden van Bully zijn getrokken. Dat, en nog veel meer. Een interview met K-1 legende Ernesto Hoost bijvoorbeeld. Vanaf 14.00 uur tot de klok van 17.00 uur op RTV Slos!

Label: , , , , , , ,

Categorie: Sportnieuws