Arno Hoekstra keert terug op oude nest

| 23 december 2014

Olde Veste logoMet ingang van januari 2015 is Arno Hoekstra als interim-trainer aangesteld voor het eerste elftal van VV d’Olde Veste ’54. Hij zal deze functie tot het eind van het seizoen 2014/2015 uitoefenen, hierbij ondersteund door trainer Folkwin Holtrop en assistent-trainer Rick Vis, beiden afkomstig uit de gelederen van Olde Veste

Arno Hoekstra is een oude bekende van d’Olde Veste ’54, die tot vorig seizoen al vijf jaar lang het eerste elftal heeft getraind en daarvoor ook trainer was van de beloften en de A-junioren. Momenteel is Hoekstra hoofdtrainer van FVC uit Leeuwarden.

Het bestuur en de bestuursgroep Technische Zaken zijn blij dat vanwege de goede relatie tussen Arno Hoekstra en d’Olde Veste ’54 deze tijdelijke oplossing mogelijk is gebleken.

Zoals bekend, zal het trainersduo Leo Blom en Jan Derk Brandsma met ingang van seizoen 2015/2016 als hoofdtrainers verantwoordelijk zijn.

 

 

Label: , , , , ,

Categorie: Sportnieuws