RTV Slos SportLive zondag 26 april

| 26 april 2015

rtv-slos-30-jaarHet zijn spannende tijden voor de mannen van VENO. In hun strijd in de onderste regionen van de derde klasse B moeten ze vanmiddag spelen tegen naaste concurrent Ruinen. Ook voor Steenwijkerwold wacht vermoedelijk een spannende wedstrijd. De tegenstander is Bakkeveen en die staat maar één plek lager op de ranglijst. Daarnaast brengen we ook nog de wedstrijd Steenwijk – Bergum. Kan Steenwijk – bezig aan de laatste weken in de eerste klasse – misschien punten pakken tegen ploeg die een na laatste staat? Verder kunt u wat voetbal betreft een nabeschouwing verwachten van de wedstrijd Stânfries – Oldemarkt.

Het seizoen zit er voor de mannen van de Steenwijker basketbalclub ARTA al weer een weekje op. Hoog tijd om eens het afgelopen jaar na te beschouwen met voorzitter Patrick Ploeger. Anders nog iets? Jazeker. Hockey, dammen, schaken, darts en atletiek. Kortom: weer een bomvolle RTV Slos SportLive tussen 14.00 en 17.00 uur!

Label: , , , , , , , , , ,

Categorie: Sportnieuws