RTV Slos SportLive zendt wielerspektakel uit

| 31 juli 2015

Wielerspektakel 2013Komende dinsdag denderen de Tourvedetten door de Steenwijker binnenstad. Maar liefst twaalf renners die de Tour de France hebben gereden zullen in Steenwijk hun rondjes op en om de Markt draaien. De aanleiding voor het sportprogramma RTV Slos SportLive om bij dit Spektakel van Steenwijk aanwezig te zijn.

In deze speciale uitzending van RTV Slos SportLive, dat eerder dit jaar werd uitgeroepen tot sportambassadeur van Steenwijkerland, kunt u diverse interviews, achtergronden, analyses en natuurlijk het verslag van de wedstrijd verwachten. Dit alles vanaf zes uur ’s avonds. De uitzending zal duren tot na de huldiging. Ze is te te volgen via rtvslos.nl, Ziggo kanaal 42 en 105.4 FM.

 

Label: , , , , , , ,

Categorie: Sportnieuws