RTV Slos organiseert marathonweekend

| 2 november 2015

Logo RTV SlosIn het kader van het dertigjarig bestaan van RTV Slos wordt er in het weekend van 13, 14 en 15 november een marathonuitzending gehouden op de lokale omroep van Steenwijkerland. Vanuit de Gerard Rutger Buisman Studio worden er het hele weekend uitzendingen verzorgd door de medewerkers van de omroep.

De vaste weekendprogrammering die u gewend bent van RTV Slos zal grotendeels intact blijven. Wel zullen programma’s als Kopwijzer en RTV Slos SportLive ieder op hun eigen manier aandacht schenken aan het dertigjarig bestaan van de omroep. De Flitsende Vrijdag zal deze keer niet tot 21.00 uur duren, maar van middernacht. Tevens zal de zaterdagmiddag geheel in het teken staan van oud-medewerkers.

“Oud-medewerkers die interesse hebben om 14 november tussen 12.00 en 17.00 uur langs te komen bij deze reünie zijn van harte welkom,” zegt bedrijfsleider Herman van Hien. Zij worden wel verzocht zich voor 7 november op te geven door contact op te nemen met info@rtvslos.nl.

Het marathonweekend zal op vrijdagochtend 10.00 uur beginnen. Zestig uur later, oftewel zondagavond om 22.00 uur, wordt de marathonuitzending afgesloten.

Binnenkort zal het volledige schema voor het marathonweekend bekend worden gemaakt.

Label: , , , , , , , ,

Categorie: Omroepnieuws