Hockeydames maken zich op voor kraker tegen Meppel

| 6 november 2015

MHC Steenwijk logoDe speelsters van MHC Steenwijk dames 1 staan aan de vooravond van de derby tegen de buurvrouwen uit Meppel. Bij de eerste ontmoeting met de Drentse vrouwen op 13 september, won MHC Steenwijk ruim met 1-4.

De Steenwijksen, onder leiding van Vaartjes en Aalderink, zijn bezig aan een mooie reeks. Van de zeven duels wonnen ze er zes. Alleen koploper HVA uit Assen bleek te sterk voor de roodhemden.

Bij winst aanstaande zondag verstevigen de Steenwijkse hockeyvrouwen de tweede plek in de vierde klasse. Concurrent HVA ontmoet DASH, de huidige nummer 5. Achtervolger Flevoland speelt dit weekend uit in Harderwijk tegen De Mezen. Van deze laatste won Steenwijk afgelopen zondag met 0-3.

De derby begint zondag 8 november om 12.45 op sportpark De Nieuwe Gagels in Steenwijk.

Label: , , , , ,

Categorie: Sportnieuws