Dwarsgracht meest Thuis in de Kop

| 14 december 2015

Logo RTV SlosDe finale van de Thuis in de Kop kwis is gewonnen door Dwarsgracht. Na 32 vragen bleek de afvaardiging twintig vragen goed te hebben. Het podium werd vervolledigd door Steenwijkerwold en Willemsoord, die allebei achttien goede antwoorden gaven. Dwarsgracht mag door deze overwinning het predicaat “Meest Thuis in de Kop” dragen.

De afvaardiging van Dwarsgracht was vanzelfsprekend erg blij met de overwinning. “De prijs (naast de titel “Meest Thuis in de Kop” was er een waardebon voor de winnaar, red.) kunnen we erg goed gebruiken voor ons dorpshuis.”

De finale van de quiz, gehouden in MHC Hoogthij te Steenwijkerwold, vormde de afsluitende aflevering van Thuis in de Kop. In deze reeks uitzendingen, die mede mogelijk werd gemaakt door de provincie Overijssel, poogde RTV SLOS de inwoners van Steenwijkerland dichter bij elkaar te brengen. Dit deed de omroep door middel van het uitnodigen van plaatselijke belangen en wijkverenigingen. In Thuis in de Kop werd met hen gesproken over wat er leeft binnen de verschillende gemeenschappen. Ergernissen, klachten, maar ook positieve punten; ze kwamen allemaal aan bod.

Label: , , , , , ,

Categorie: Nieuwe berichten, Omroepnieuws