Jan Menger brengt Thuis in de Kop en Dickens festival

| 29 december 2015
Thuis in de Kop kwis finale 2015 Hoogthij (54)

Team Steenwijkerwold in actie tijdens de finale van de Thuis in de Kop kwis.

Tijdens de eerste filmavond van 2016 blikt Jan Menger in zijn regiofilms nog eens terug op het afgelopen jaar.  Er is vanaf acht uur ’s met name aandacht voor de drukke decembermaand, met onder andere een zeer natte uitvoering van het Dickens festival.  Verder kunt u zich verheugen op een terugblik op Indische dag in de Meenthe en de expositie van de galerie in Steenwijk.

Maar er is ook veel aandacht voor de activiteiten van RTV SLOS. Om te beginnen wordt het kerstlied van ‘De Meute van Beute’ nog eens ten gehore gebracht. En vanaf tien uur ’s avonds is er volop aandacht voor de finale van Thuis in de Kop, die 12 december in Steenwijkerwold werd gehouden. Neem een kijkje bij de gezellige en spannende uitzending waarin Dwarsgracht werd gekroond tot ‘Meest Thuis in de Kop’.

De regiofilms van Jan Menger zijn elke zondagavond om acht en tien uur te volgen bij RTV SLOS, te zien op Ziggo kanaal 42 maar ook via www.rtvslos.nl.

 

Label: , , , , , ,

Categorie: Omroepnieuws