RTV SLOS SportLive doet verslag van EK inline-skaten en wielerspektakel

| 20 juli 2016

Spektakel van Steenwijk 2015 (Gerard Mintjes interviewt Wim Stroetinga) (Bert Reinders)Zaterdag 30 juli vinden in Steenwijk de afsluitende marathons van het EK inline-skaten en het Spektakel van Steenwijk plaats. Op het geaccidenteerde parcours rond de Gagelsweg zal RTV SLOS vanaf 12.00 uur tot en met 22.00 uur live verslag doen van het gebeuren in een speciale uitzending van het radioprogramma RTV SLOS SportLive.

Vanaf 12.00 uur wordt er begonnen met het verslag van de marathons, die het Europees Kampioenschap inline-skaten afsluiten. Na de wedstrijd van de elite heren, die het EK afsluit wordt er overgeschakeld op wielrennen. Want ook het Spektakel van Steenwijk wordt diezelfde dag gehouden op het parcours van de Klim van Steenwijk.

Tot en met een uur of 22.00 uur krijgt u alle ins en outs over het wielerspektakel mee met interviews, achtergronden, analyses en natuurlijk het verslag van de wedstrijd. Gerard Mintjes, chef sport bij de lokale omroep van Steenwijkerland, kijkt uit naar de marathonuitzending. “Het wordt een hele mooie sportdag, met twee grote sportevenementen op één dag in de gemeente Steenwijkerland. Ons team heeft erg veel zin in deze lange uitzending en we gaan er helemaal voor.”

De lokale omroep van Steenwijkerland is te zien en te beluisteren op www.rtvslos.nl. Naast internet is RTV SLOS te ontvangen via de ether (105.4 FM) of de kabelfrequentie 104,4. Verder zijn Ziggo TV kanaal 42 en Ziggo radio kanaal 782 te ontvangen in de gemeenten Steenwijkerland, Meppel, Staphorst, Westerveld, De Wolden, Ommen, Coevorden, Hardenberg en Hoogeveen.

Service tekst TV is voor klanten van KPN, XS4ALL en Telfort met de witte afstandsbediening op kanaal 332 te zien. Voor klanten van Telfort met zwarte afstandsbediening, XMS, Edutel, Fiber.nl, Stipte en Lybrandt geldt kanaal 2137. Het kanaal voor het radiogeluid is bij de eerste categorie consumenten 832. Voor klanten Telfort met zwarte afstandsbediening, XMS, Edutel, Fiber.nl, Stipte en Lybrandt is kanaal 3148 voor radio beschikbaar.

Label: , , , ,

Categorie: Programmanieuws, Sportnieuws