Regiofilms Jan Menger 31 juli 2016

| 28 juli 2016

Jan Menger (Foto Dirk Brans) (3)Op zondag 31 juli 2016 wordt de maand goed afgesloten op RTV SLOS. U kunt dan immers weer de hele avond genieten van de Regiofilms van Jan Menger. De 81-jarige Blokzieliger trok ook voor de Regiofilms van deze week weer stad en land af. Zo trok Jan naar Oldemarkt, waar onlangs de langverwachte liftpaal officieel in gebruik werd genomen. Maar hij trok ook de natuur in. Oldeberkoop, Nijetrijne, het natuurgebied Takkenhoogte; het komt zondag allemaal voorbij.

Naast een natuurliefhebber houdt Jan Menger ook van muziek op z’n tijd. Deze zondag trakteert hij al zijn kijkers op het tweede deel van het optreden dat de dixielandband Old Stoners gaven tijdens het midzomeravondconcert in Giethoorn.

Op veler verzoek wordt het interview dat Ria van Hien hield met Gert van der Veen nogmaals uitgezonden. In het gesprek vertelt het voormalig schoolhoofd in Kuinre over het bijzondere verhaal van de oorlogsvlieger die in 1943 uit een brandende bommenwerper sprong.

De Regiofilms van Jan Menger worden elke zondagavond om 20.00 en 22.00 uur uitgezonden op RTV SLOS. Ze zijn ook op ieder gewenst tijdstip online te zien via www.rtvslos.nl.

Label: , , , , , , , ,

Categorie: Programmanieuws