Kopwijzer zaterdag 29 oktober 2016

| 28 oktober 2016

parkietIn Kopwijzer deze zaterdagochtend een gesprek met Tinus Wolters, burgerraadslid namens de PvdA. Met hem praten we over de besproken onderwerpen tijdens de Politieke Markt van afgelopen dinsdag en andere actuele politieke zaken. A.s. zondag staat er weer een Stormconcert op de agenda in de Zuidwester: Herman Santema komt ons van alles vertellen over Theaterkoor Disisit. En we blijven in muzieksferen: op 4 november a.s. is ‘ie er weer: de ouderwets gezellige Jazz & Bluesronde in Steenwijk. Onze gast Nico Starrenburg is één van de organisatoren. Dorpsbelang Steenwijkerwold loopt al een tijdje rond met plannen voor een Glazen (Dorps)huis in Steenwijkerwold. Eind dit jaar worden deze plannen realiteit. Bennie Daan komt er meer over vertellen. Wat er in De Meenthe te zien en te beleven is vertelt Monique de Boer en Henk van Dijk van de Vogelkring Steenwijk en omgeving maakt zich op voor de viering van het 60-jarig bestaan van de vogelkring. Ze vieren dit volgend weekend met een bijzondere tentoonstelling: het Kampioenschap van Steenwijkerland. Tot slot een gesprek met zangeres Margriet Eshuys die binnenkort samen met Maarten Peters in De Meenthe is te zien en te horen met de voorstelling MEERvoud.

Zo is Kopwijzer met tussendoor ook nog de column van Hans Bogers en het weerbericht van Arend Zanting mooi gevuld op zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur.

Label: , , , , , , , ,

Categorie: Programmanieuws