Glazen Dorpshuis Steenwijkerwold

| 6 december 2016

poster-glazen-huis-2016-rtv-slosMorgen is het eindelijk zover! Drie dagen lang slaan RTV SLOS, Dorpsbelang Steenwijkerwold en MFC Hoogthij de handen ineen voor de eerste editie van het Glazen Dorpshuis. Op initiatief van Dorpsbelang Steenwijkerwold zetten de medewerkers van RTV SLOS zich drie dagen lang in voor de actie, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Voedselbank Steenwijkerland.

Woensdag 7 december wordt om 14.00 uur het spektakel afgetrapt. De daaropvolgende dagen wordt al om 10.00 uur begonnen met de uitzendingen. De programmamakers van RTV SLOS brengen alle dagen tot 22.00 uur een gevarieerd programma.

Live muziek
Op woensdagavond zijn er optredens van onder meer de Reunezangers, de Boerenrockies en het duo Marlon en Annelies. De donderdag brengt wederom hele reeks regionaal bekende artiesten naar MFC Hoogthij. ’s Avonds spelen en zingen de Wi’j. de Moonshine Ramblers en Malou Hagedoorn. Ook de bekende muzikale duo’s Snabbel en Babbel, Silverwings en Arak en Nina zullen optredens verzorgen.

Op vrijdag 9 december kunt u onder meer genieten van de Blue Notes en een reïncarnatie van Elvis Presley. Het Glazen Dorpshuis wordt vanaf 19.00 uur afgesloten op het buitenpodium op het Woldplein met spetterende optredens van Lemonade, Mannenkoor Karrespoor en Ancora.

Voor andere geïnteresseerde artiesten is het voor een minimale bijdrage van € 15,- mogelijk om drie liedjes live te spelen in de middagprogrammering op 7, 8 en 9 december. De organisatoren laten weten dat geïnteresseerden hiervoor het beste kunnen mailen naar glazendorpshuis@dorpsbelang.eu.

Doneren
Tijdens de uitzendingen is het in MFC Hoogthij voor bedrijven, organisaties, verenigingen of particulieren te allen tijde mogelijk om plaatjes aan te vragen voor een minimum van € 5,- per plaat. Het multifunctioneel centrum wordt zodanig ingericht dat alle donaties (geld, maar zeker ook etenswaren of speelgoed) tijdens de driedaagse in ontvangst kunnen worden genomen. Daarnaast zijn alle geïnteresseerden van harte welkom om een kijkje te nemen bij dit unieke radio-evenement.

Doneren kan tevens door een bedrag naar keuze te storten op het volgende bankrekeningnummer: NL79 RABO 0361 2427 35, t.n.v. Ver. Dorpsbelang Steenwijkerwold – Glazen Dorpshuis.

Voedselbank Steenwijkerland
De opbrengst van de actie komt volledig ten goede aan de Stichting Voedselbank Steenwijkerland. Deze voorziet huishoudens, die tijdelijk minder middelen hebben om zelf voldoende in hun levensonderhoud te kunnen voorzien, wekelijks van een aanvullend boodschappenpakket. Deze pakketten worden verspreid vanuit de uitdeelposten in Steenwijk en Vollenhove. Daarnaast hebben voedselbankgebruikers in Steenwijk de mogelijkheid om kleding uit te zoeken.

Categorie: Nieuwe berichten, Omroepnieuws, Programmanieuws