Glazen Dorpshuis Steenwijkerwold brengt eerste dag ruim 1800 euro op

| 7 december 2016

SLOS en Ver. Dorpsbelang maakten er een geweldig feestje van in Hoogthij en dat alles voor het goede doel Voedselbank Steenwijkerland. Er is vanavond al ruim €1800.= gedoneerd.

Het is goed vertoeven in het Glazen Dorpshuis Steenwijkerwold! Morgen vanaf 10.00 uur gaan we weer verder met de radioprogramma’s in het kader van de actie voor de Voedselbank Steenwijkerland. Kom gerust kijken en luisteren in Hoogthij Steenwijkerwold.

Op vrijdag 9 december kunt u onder meer genieten van de Blue Notes en een reïncarnatie van Elvis Presley. Het Glazen Dorpshuis wordt vanaf 19.00 uur afgesloten op het buitenpodium op het Woldplein met spetterende optredens van Lemonade, Mannenkoor Karrespoor en Ancora.

Voor andere geïnteresseerde artiesten is het voor een minimale bijdrage van € 15,- mogelijk om drie liedjes live te spelen in de middagprogrammering op 7, 8 en 9 december. De organisatoren laten weten dat geïnteresseerden hiervoor het beste kunnen mailen naar glazendorpshuis@dorpsbelang.eu.

Doneren
Tijdens de uitzendingen is het in MFC Hoogthij voor bedrijven, organisaties, verenigingen of particulieren te allen tijde mogelijk om plaatjes aan te vragen voor een minimum van € 5,- per plaat. Het multifunctioneel centrum wordt zodanig ingericht dat alle donaties (geld, maar zeker ook houdbare etenswaren of speelgoed) tijdens de driedaagse in ontvangst kunnen worden genomen. Daarnaast zijn alle geïnteresseerden van harte welkom om een kijkje te nemen bij dit unieke radio-evenement.

Doneren kan tevens door een bedrag naar keuze te storten op het volgende bankrekeningnummer: NL79 RABO 0361 2427 35, t.n.v. Ver. Dorpsbelang Steenwijkerwold – Glazen Dorpshuis.

Voedselbank Steenwijkerland
De opbrengst van de actie komt volledig ten goede aan de Stichting Voedselbank Steenwijkerland. Deze voorziet huishoudens, die tijdelijk minder middelen hebben om zelf voldoende in hun levensonderhoud te kunnen voorzien, wekelijks van een aanvullend boodschappenpakket. Deze pakketten worden verspreid vanuit de uitdeelposten in Steenwijk en Vollenhove. Daarnaast hebben voedselbank gebruikers in Steenwijk de mogelijkheid om kleding uit te zoeken.

Hier onder de foto’s van dag 1 ‘Het Glazen Dorpshuis Steenwijkerwold’

Label:

Categorie: Nieuwe berichten, Omroepnieuws, Programmanieuws