Kopwijzer zaterdag 10 december 2016

| 9 december 2016

Na drie dagen in touw te zijn geweest in het Glazen Dorpshuis in Steenwijkerwold begint de normale programmering weer. Natuurlijk ontbreekt Kopwijzer deze zaterdagochtend niet. En natuurlijk blikken we dan ook terug op drie geweldige dagen in Steenwijkerwold met een prachtig bedrag voor de Voedselbank. Initiatiefnemers Bennie Daan en Hans Apperloo van Dorpsbelang Steenwijkwold doen live verslag. Ook in Zwartewaterland gaan ze actie voeren voor een goed doel: Henk-Jan Overmars en Petrit Sterenberg zijn te gast en vertellen over hun Marathonuitzending ‘Zwartewaterland Helpt’. Hoe loopt het met het inroepen van de hulp van inwoners van Steenwijkerland met betrekking tot de zoektocht naar de nieuwe burgemeester? Marcel Scheringa, voorzitter van de Vertrouwenscommissie neemt de stand van zaken met ons door.

Het tweewekelijkse Meenthenieuws wordt doorgenomen met Monique de Boer en ook deze zaterdag aandacht voor activiteiten in het kader van de kerst: het kerstrondje in Oldemarkt met medewerking van Jan der Werke en het optreden van De Kast: Kerst met De Kast. Een interview met Syste Broersma, bassist, backing vocals, componist en tekstschrijver van De Kast.

Hans Bogers zorgt weer voor de wekelijkse column en Arend Zanting voor de weersverwachting.

Label: , , , , , , ,

Categorie: Programmanieuws