Regiofilms Jan Menger 5 februari 2017

| 4 februari 2017

Ook in februari kunt u elke zondag genieten van de Regiofilms van Jan Menger op RTV SLOS. Ditmaal veel aandacht voor het begin van 2017. Zo is er allereerst een verslag van de nieuwjaarsduik in Blankenham. In koude omstandigheden doken enkele waaghalzen het koude water in om 2017 goed te beginnen…

Maar ook struint Menger door zijn volledig thuisstad Blokzijl, waar hij alle pracht en praal in zich op neemt. De Havenkolk zal stralen als nooit tevoren, want ten tijde van de tocht van Menger was heel Blokzijl sfeervol verlicht.

Daarnaast wordt het verslag van Dickens Kerst en het Plein der Verlichting op veler verzoek nogmaals uitgezonden.

De Regiofilms van Jan Menger worden elke zondagavond om 20.00 en 22.00 uur uitgezonden op RTV SLOS. Ze zijn tevens op ieder gewenst tijdstip online te zien op www.rtvslos.nl.

Label: , , , , , , ,

Categorie: Programmanieuws