Kopwijzer zaterdag 11 februari 2017

| 10 februari 2017

Logo RTV SlosTijdens de Politieke Markt van eerder deze week werd gesproken over de IGSD, de binnenstad van Steenwijk en de school in Giethoorn. Over deze en andere politieke zaken praten we met Tiny Bijl, gemeenteraadslid van BuitenGewoon Leefbaar.

Om de jeugd (meer) aan het lezen te krijgen is er de actie ‘Geef mij maar een boek’. In dat kader is het populaire boek van Jaqcques Vriens ‘Achtstegroepers huilen niet’ voor maar 2 euro te koop. Wietske de Haan van de Bruna weet er meer van.

De temperaturen zijn dit weekend uitermate geschikt voor een Vuurkorf Wandeltocht. Deze wordt zondag in Willemsoord georganiseerd. Arjan Stroeve informeert ons over de starttijd, de lengte van de toch, de live muziek en, niet te vergeten, de snert!

De Groene Wens Boot is door de ANWB genomineerd in de verkiezing Meest Maatschappelijke Uitje van 2017. Tot 15 februari kan worden gestemd via: https://www.anwbmaatschappelijkuitje.nl/
Monique ter Beeke komt een oproep doen.

Lujan Veenstra zet zich in voor de Stichting Mont Ventoux door het organiseren van een Spinningmarathon. Anita Stroot is actief voor en bij de Stichting Vier het Leven en tot slot een gesprek met Meintje Kroeze, voorzitter van Toneelvereniging Kunst naar Kracht uit Eesveen die zaterdagavond in het Dorpshuis van Kallenkote de jaarlijkse toneeluitvoering hebben met ‘Een beeld van een man’.

Tussendoor natuurlijk de column van Hans Bogers en het weerbericht door Arend Zanting.

 

Label: , , , , ,

Categorie: Programmanieuws