Regiofilms Jan Menger 19 februari 2017

| 18 februari 2017

In de Regiofilms van Jan Menger op 19 februari 2017 blikt de Blokzijliger filmer terug op het sportgala van Steenwijkerland. In twee delen ziet u een uitgebreid verslag van de avond waar Ineke Dedden, Richard Veenstra en VV Oranje Zwart ongetwijfeld goede herinneringen aan zullen bewaren. Zij gingen er namelijk vandoor met de titels sportvrouw, sportman en sportploeg van het jaar.

Daarnaast duikt Menger ook deze week weer de natuur in. Zo bezoekt hij het Friese Brandemeer, maar ook het grotere zusje – het Slotermeer – komt voorbij. Tot besluit van deze aflevering is er nog een optreden van het Noordwoldiger Accordeon Orkest Noordwolde in MFC de Zuidwester in Steenwijk.

De Regiofilms van Jan Menger worden elke zondagavond ‪om 20.00‬ en ‪22.00 uur ‬uitgezonden op RTV SLOS. Ze zijn tevens op ieder gewenst tijdstip online te zien op www.rtvslos.nl.

Label: , , ,

Categorie: Programmanieuws