Winnaar Leukste vereniging van Steenwijkerland 2017 wint verenigingsfeest in de Buze

| 22 februari 2017

Voor de strijd om de Leukste Vereniging van Steenwijkerland pakt JongIndeKop Radio dit jaar extra groot uit. De hoofdprijs voor de winnende vereniging is namelijk een volledig georganiseerd verenigingsfeest in Cultureel Jongerencentrum de Buze te Steenwijk.

Ieder radioseizoen gaat het radioprogramma JongIndeKop Radio in samenwerking met RTV SLOS en JongIndeKop op zoek naar de leukste vereniging van Steenwijkerland voor jongeren. De wedstrijd is intussen toe aan haar derde editie.

Leon Velnaar, presentator van het radioprogramma, is enthousiast over de nieuwe prijs: “In vorige edities van de Leukste Vereniging van Steenwijkerland bleef de hoofdprijs bij de titel, een wisselbeker en een enorme pot snoep. Voor dit seizoen heeft JongIndeKop in samenwerking met Cultureel Jongerencentrum de Buze de hoofdprijs kunnen uitbreiden. Volgens ons alleen nog maar meer reden om je aan te melden voor de wedstrijd.”

Jongeren die hun vereniging willen opgeven voor de wedstrijd zijn nog altijd meer dan welkom. Is jouw vereniging de leukste voor jongeren in de gemeente Steenwijkerland? Stuur dan een e-mail naar jongindekopradio@rtvslos.nl met jouw motivatie.

Vorig jaar ging de titel naar Paardensport Vereniging Vollenhove, die in een spannende finale de voorkeur kregen boven Wielervereniging de Driehoek en Percussion Ensemble Drumwings. In 2015 muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Sint Jansklooster er vandoor met de wisselbeker. In de finale kregen zij de voorkeur boven Brassband Crescendo en KV Noveas.

Label: , , , , ,

Categorie: Omroepnieuws