Kopwijzer zaterdag 8 april 2017

| 7 april 2017

De eerste gast in Kopwijzer is Antje Doorenspleet: gemeenteraadslid namens Buitengewoon Leefbaar. Met haar spreken we over de actuele politieke zaken. Daarnaast is bekend geworden dat Antje de nieuwe voorzitter is van Veilig Verkeer Nederland afdeling Steenwijkerland. Ook daarover gaan we natuurlijk met haar spreken.
Zangtheatergroep Sjeu uit Vollenhove doet een oproep voor nieuwe leden en Cees Duine praat ons bij over de activiteiten in het kader van de uitreiking van J.C. Bloemprijs a.s. zondag.
Om het voortgezet onderwijs in Steenwijk veilig te stellen, gaan de besturen van RSG Tromp Meesters en CSG Eekeringe fuseren. Beide stichtingsbesturen, waaronder de scholen voor voortgezet onderwijs in Steenwijk vallen, willen per 1 januari 2018 bestuurlijk samengaan: een gesprek met bestuurder Ben Lubberdink.
We spreken de agenda van de komende raadsvergadering met elkaar door en hebben tot slot gesprekken over de activiteiten in de Buze en die van Cantica Sacra: zij hebben dit weekend Engelse gasten die ook optreden in de Grote Kerk in Steenwijk.

Tussendoor de column van Hans Bogers en het weerbericht door Arend Zanting.

 

Label: , , , ,

Categorie: Programmanieuws