RTV SLOS pakt uit tijdens Steenwijker Stadsderby

| 10 april 2017
Jannes Mulder

© Adri van Sleen

Fans van VV Steenwijk en VV Steenwijker Boys kijken al reikhalzend uit naar zaterdag 22 april 2017. Op Sportpark de Koperberg staat dan namelijk de Steenwijker Stadsderby op het programma. Voor RTV SLOS SportLive een ideale gelegenheid om uit te pakken met een extra uitzending.

Jannes Mulder is als voormalig verslaggever van het roemruchte sportprogramma uitgegroeid tot een bekende stem bij vele sportwedstrijden. Voor de ontmoeting tussen de Steenwijker Boys en VV Steenwijk keert hij nog eens terug op het oude nest. Mulder vergezelt tijdens de wedstrijd namelijk de vaste voetbalcommentator Egbert Vink in het verslaan van deze wedstrijd.

De uitzending, die wordt gepresenteerd door Tim de Vries, zal om 19.00 uur aanvangen. De wedstrijd begint omstreeks 19.30 uur. Tot na het laatste fluitsignaal is RTV SLOS SportLive bij de wedstrijd aanwezig met het verslag, nabeschouwingen en diverse interviews.

Label: , , , ,

Categorie: Sportnieuws