Jacques Wagteveld legt wethouderschap voor onbepaalde tijd neer

| 11 april 2017 | 0 Reacties

Wethouder Jacques Wagteveld

Jacques Wagteveld, de huidige wethouder van de Christelijke Partij Burgerbelangen (CPB), legt zijn wethouderschap voor onbepaalde tijd neer in verband met zijn gezondheid.

Burgemeester Rob Bats: “De laatste tijd heeft een aantal persoonlijke omstandigheden een behoorlijk grote wissel getrokken op de gezondheid van wethouder Jacques Wagteveld. Ook heeft de wethouder deze week een medische ingreep ondergaan in het ziekenhuis. Alles bij elkaar genomen is Jacques Wagteveld van mening dat hij zijn wethouderschap op dit moment niet optimaal kan uitoefenen. Hij heeft daarom besloten zijn functie voor onbepaalde tijd neer te leggen. Het college respecteert zijn besluit en wenst hem uiteraard heel veel beterschap”.

In overleg met onder meer de fractie van de CPB wordt bekeken hoe tijdens de afwezigheidsperiode van wethouder Wagteveld zijn werkzaamheden worden opgevangen.

Categorie: Nieuwe berichten