Kopwijzer zaterdag 20 mei 2017

| 19 mei 2017

Met Trijn Jongman, fractievoorzitter van en gemeenteraadslid namens de PvdA Steenwijkerland, praten we het eerste politieke halfuurtje na over de vergadering van afgelopen dinsdag.
Ben je op de hoogte van alle verkeersregels en verkeersborden? Of is het hoognodig tijd om die kennis weer ’s op te frissen? Dan kun je gaan studeren voor de grote Verkeersquiz Steenwijkerland: een oproep om deel te nemen in Kopwijzer.
Elisa Knol vertelt alles over de bijzonder dansvoorstelling Cirque Autre die gaat over het anders worden behandeld dan anderen. De voorstelling wordt op 27 mei a.s. op een bijzondere plaats georganiseerd: bij Agrifac in Steenwijk.

Oldemarkt heeft ‘m net deze week achter de rug maar de Avond4daagse in Steenwijk is nog bezig met de voorbereidingen en zoekt vrijwilligers: Albert Gaal doet een oproep.
Monique de Boer is betrokken bij de voorstelling die zondag in de Meenthe door Orca wordt gespeeld; een voorstelling door en voor de jeugd maar natuurlijk ook geschikt voor volwassenen.
En tot slot een gesprek met Wim Louvet uit Blokzijl die betrokken is bij de organisatie van de Mokumdag die daar wordt gehouden.

Natuurlijk tussendoor het weerbericht en de column!

 

Label: , , , , , , ,

Categorie: Programmanieuws