Crescendo Brassband in de Zuidwester

| 23 mei 2017 | 0 Reacties

Crescendo Brassband geeft zondagmiddag 28 mei een bevrijdingsconcert in de Zuidwester. Tijdens dit concert zullen nummers gespeeld worden die passen binnen het thema strijd en vrijheid.
Chr. Brassband Crescendo Steenwijk, opgericht in 1918, is al bijna honderd jaar een vertrouwd gezicht in de Steenwijker muziekwereld. Aan talrijke evenementen wordt muzikale medewerking verleend maar ook zelfstandig wordt er met regelmaat aan de weg getimmerd. De band staat sinds de zomer van 2015 onder leiding van dirigent John Blanken. Onder zijn leiding geeft de band zondagmiddag 28 mei een gevarieerd concert in MFC De Zuidwester. Er is een programma samengesteld waarbij u kennis kunt maken met een breed scala aan muziekstijlen van de brassband, rond het thema bevrijding, o.a. is filmmuziek te horen uit “The eagle has landed” en “A bridge too far”, bigbandmuziek in “Millers Magic” en origineel brassbandwerk als “Kaleidoscope”.
Naast dirigent is John Blanken componist en arrangeur. Onder zijn leiding speelt Crescendo dan ook eigen werk: een swingende interpretatie van ons volkslied en “Alone again” van Gilbert O’Sullivan.
De Zuidwester, Gasthuislaan 84, Steenwijk
Zondagmiddag 28 mei 15:00 uur (zaal open 14:30 uur).
Optreden Crescendo Brassband
Entree € 10,00 per persoon.
Aktie 3 halen 2 betalen (klik op AKTIE)
Kinderen t/m 12 jaar gratis.
Kaarten bestellen via www.zuidwester-storm.nl of Tel 06 53 33 99 45
Organisatie: Stichting Podium Zuidwester.

Categorie: Uncategorized