Kopwijzer zaterdag 27 mei 2017

| 26 mei 2017

Ook in de tuin kun je natuurlijk heerlijk luisteren naar Kopwijzer op de zaterdagochtend. Of terwijl je de auto aan het wassen bent (lekker met dit weer om met water bezig te zijn en nog nuttig ook).
Wij starten het eerste halfuur zoals gebruikelijk met politieke informatie. We praten met Marcel Scheringa, fractievoorzitter van en in de gemeenteraad namens de ChristenUnie Steenwijkerland.
Wellicht heeft hij als voorzitter van de vertrouwenscommissie ook nog wel iets nieuws te melden over de stand van zaken van de sollicitatieprocedure rondom de nieuwe burgemeester.
Herman Santema vertelt over de laatste voorstelling van dit seizoen van de Stormconcerten in de Zuidwester en informatie over de activiteiten van Bezoekerscentrum De Wieden.
Tijdens de koopzondag a.s. zondag in de binnenstad van Steenwijk viert RTV Oost hun jubileumfeest met optredens van tal van artiesten; Bas Treffers praat ons bij.
De Old Stoners doen een oproep om te komen kijken en natuurlijk luisteren naar hun optreden op Eerste Pinkersterdag en Ingeborg Sturre weet alles van de bouw van het Basiskamp Entre Nous in Frederiksoord.

Tussendoor natuurlijk ook de column van Hans Bogers en het weerbericht van Arend Zanting.

 

Label: , , , , ,

Categorie: Programmanieuws