Kopwijzer zaterdag 3 juni 2017

| 2 juni 2017

Met Femedith Kersjes, gemeenteraadslid namens CDA Steenwijkerland, praten we het eerste halfuurtje over het politieke wel en wee van Steenwijkerland. Na een geslaagde eerste editie in 2015 wordt op 9, 10 en 11 juni a.s. een nieuw Textiel Festival georganiseerd. De organisatie praat ons bij.

Jan Menger is er al tien jaar druk mee: filmen, filmen en filmen. Nu neemt hij een keer plaats achter de microfoon plaats van achter de camera. Erik Lok weet alles van de Havendagen in Vollenhove en Rinske Keizer van het Open Podium in het park a.s. zondag. Tot slot een gesprek met Hennie Biemans over het 9e Cor Bakker voetbal jeugdtoernooi onder de 15 jaar.

Natuurlijk tussendoor het weerbericht en de column!

 

Label: , , , , ,

Categorie: Programmanieuws