Kopwijzer zaterdag 17 juni 2017

| 16 juni 2017

In het programma Kopwijzer is zaterdagmorgen de voorzitter van de vertrouwenscommissie Marcel Scheringa te gast. Met hem gaan we praten over de gang van zaken rondom de benoeming van de nieuwe burgemeester. Jantina Drijfhout, burgerraadslid van de CU Steenwijkerland, schuift daarna aan om te vertellen over de informatieavond met betrekking tot nieuwkomers op 21 juni. Lummy Nieuwenhuis vertelt ons over het feest van Eesveen dat komende week weer van start gaat. Kunstenares Marcia IJzerman laat nog even weten dat er nog 2 weken zijn om je als kunstenaar op te geven voor de Atelierroute die in oktober dit jaar plaats vindt. Ook komt Start ’78 langs om aandacht te geven aan de Stonecity run. Een telefoontje met Roel Boer geeft ons alle informatie over het 3 daagse Folk & Shantyfestival in Giethoorn. En als laatste hebben we contact met de secretaris van wijkvereniging de Middenweg, Jitske van der Galiën over het heugelijke feit dat de wijkvereniging in de Oerthe mag blijven.

Hans Bogers is er met de column en Arend Zanting met het weerbericht in de Kopwijzer van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Label: , ,

Categorie: Programmanieuws