Kopwijzer zaterdag 7 oktober 2017

| 6 oktober 2017

Het eerste ‘politieke’ halfuurtje praten we bij met Luc Greven, gemeenteraadslid van de PvdA.

Albertine de Jonge woont in de Torenlanden en is betrokken bij de herinrichting van de wijk. De start daarmee is gemaakt. Wat zijn de ervaringen tot nu toe, wat gaat er allemaal gebeuren en wanneer moet het klaar zijn.

De Dag van de Geschiedenis op 21 oktober a.s. wordt ook in Steenwijkerland weer groots opgepakt. Over de plannen voor die dag praten we met Martine de Boer, medewerker historisch archief van de gemeente.

Marcel Scheringa van CU Steenwijkerland geeft informatie over het Mantelzorgbloemetje en gast Gradie Laar is betrokken bij de expositie die eerder deze week geopend is in het Stadsmuseum: 150 jaar station Steenwijk.

Tot slot uitgebreid aandacht voor de familie Wardenier die live uitzend met Kolonie3FM vanuit Willemsoord. We hebben een gesprek en schakelen ook geruime tijd live over naar die studio.

 

Label: , , , , ,

Categorie: Programmanieuws