Cybercrime: hoe bescherm jij jezelf als ondernemer?

| 13 oktober 2017 | 0 Reacties

Een gehackte telefoon, een DDos aanval treffen ook kleine ondernemers. Ben jij daar tegen beschermd? Hierover vertelt Rob Dekker van Galaxy tijdens de Herfst Seizoenbijeenkomst van Puur aan de Linde op donderdagmiddag 19 oktober bij Boerderijherberg Lavandula in Marknesse.

Rob Dekker is salesmanager bij Galaxy. Galaxy verzorgt alle vaste en mobiele communicatie-stromen, binnen en buiten organisaties op de meest veilige manier. Rob benadert elk bedrijf met een open blik en weet op die manier passende oplossingen te bieden. Met alle op gedane inzichten kan hij als geen ander de gevaren blootleggen. Tijdens zijn presentatie zal Rob die kennis delen, maar vooral ook concrete oplossingen aanbieden zodat jij direct al veilig verbinding maakt via het internet.

Na de pauze wordt het veilig verbinden doorgezet in het netwerken. Mirella Duiven van trainingsbureau Wijs Training en Michelle Nijenhuis van Puur aan de Linde zullen de ondernemers kennis laten maken met andere mogelijkheden van netwerken. In een veilige omgeving meer contact maken.

Wat is er nodig tijdens netwerken: kaartjes of contact? Om elkaar echt van dienst te zijn is er meer nodig dan een email adres en telefoonnummer. Netwerken gaat om gunnen. Om een ander te kunnen helpen is het nodig om te luisteren, te begrijpen wat de ander wil, kennis te delen en elkaar te inspireren. En zodra jij anderen helpt, word je zelf ook geholpen.

Wil jij meer weten over veilig op het Internet en contact maken tijdens netwerken? Kom dan op 19 oktober 2017 van 15.00 tot 17.30 uur naar Marknesse. Er wordt een bijdrage op basis van waardering gevraagd. Boerderijherberg Lavendula, Uiterdijkenweg 45. Informatie en aanmelden kan via michelle@puurop183.nl

foto: Puur aan de Linde

Categorie: Nieuwe berichten