Heel PSV Vollenhove veilt

| 13 oktober 2017 | 0 Reacties

Daar gaat het bijna naar uitzien, met nog een paar dagen te gaan tot de grote veiling op Zaterdagavond 14 oktober.

Ondertussen is de inbreng van kavels gestopt en het kavelboekje gedrukt, als er dan een blik geworpen wordt in het boekje, dan zien we heel veel kavels die door de leden zijn ingebracht en ook worden uitgevoerd, van taart bakken tot palingroken en van autowassen tot oppasdienst, “dit kenmerkt onze enthousiaste leden” aldus een bevlogen voorzitter Theo van Diepen, hij en zijn veilingcommissie hopen op net zoveel enthousiasme van de inwoners van Sint Jansklooster, Vollenhove en de polder om s avonds de weg naar de manege aan de Zuurbeek te vinden, uw bankpas meenemen is voldoende, want er is volop gelegenheid om te pinnen

Naast de vele door leden ingebrachte kavels, zullen er ook kavels van bedrijven geveild worden, waaronder picknickbanken, etentjes, scooters en als klap op de vuurpijl zal veilingmeester en spraakwaterval Jannes Mulder een auto veilen.

Vrijdag de 13e zal door een aantal enthousiastelingen de manege omgetoverd worden tot een heuse veiling en feestzaal.

Daar kan dan op zaterdag de 14e om 16.00 uur de kleedjesmarkt van start gaan en dan kunnen vanaf 18.30 uur de vele kavels bekeken worden, waarna om 19.00 uur wethouder Oosterveen de Veiling zal openen en Jannes Mulder de eerste en door hem zelf ingebrachte kavel zal gaan veilen.

Na afloop van de veiling zo rond 22.00 uur zal de liveband Butterfly optreden, deze band is met name in Sint Jansklooster erg geliefd, daar treed zij de laatste jaren op tijdens het wagenbouwersfeest van het bloemencorso, deze band is in staat om van elke avond een waar feest te maken.

Manege de Boswal staat aan de Zuurbeek in Sint Jansklooster.

Categorie: Nieuwe berichten