Vrouwencafé Giethoorn van start

| 13 oktober 2017 | 0 Reacties

Henk Groote trapt af met muziek, kunst en gezelligheid in De Sloothaak

Nu de dagen weer korter worden en de temperaturen lager is het weer tijd voor Vrouwencafé Giethoorn. Op woensdagavond 18 oktober geeft Henk Groote de aftrap voor het nieuwe seizoen van 6 gezellige maandelijkse winteravonden in De Sloothaak.

Henk Groote is een veelzijdig muzikant en kunstenaar en hij restaureert en handelt in oude schilderijen vanuit zijn galerie in Zwolle. Een jaar geleden was hij al eens in Giethoorn voor een zogenaamd Uuskamerconcert in Kulthurhus de Eendracht en dat vroeg om een vervolg. Tijdens deze eerste avond Vrouwencafé Giethoorn van het winterseizoen 2017-2018 zorgt hij voor muziek, kunst en boeiende verhalen over zijn leven.

Bij Vrouwencafé zijn gezelligheid en laagdrempeligheid belangrijk. Niemand wordt voor het blok gezet, maar iedereen gaat wel met een beetje meer kennis en inspiratie weer naar huis. De thema’s zijn heel gevarieerd en niet avondvullend, zodat er voldoende tijd overblijft om na te praten en bij te kletsen.

Een voorproefje van de toekomstige thema’s dit seizoen: Beaujolais Primeur, Macramé, schrijfster Wilma Wuite, dans en zelf drank maken zonder alcohol.

Vrouwencafé Giethoorn is een initiatief van Vitaal Giethoorn voor alle vrouwen, jong en oud, uit Giethoorn en omgeving. Elke 3e woensdag van de (winter)maand, waarbij we een uitzondering maken voor de Beaujolais Primeur en de week voor kerstmis. Dus (donderdag) 16 november, 13 december, 17 januari, 21 februari en tenslotte 21 maart. Als vanouds in De Sloothaak, vanaf 20.30 uur; opgave niet nodig. De entreeprijs voor de avond met Henk Groote bedraagt € 5,-. Dit kan per avond verschillen, afhankelijk van de kostprijs, maar zal nooit hoger zijn dan € 7,50. Dit is inclusief hapjes en exclusief drankjes.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten van Vitaal Giethoorn? Houd de lokale media en de website in de gaten (www.vitaalgiethoorn.nl of www.facebook.com/vitaalgiethoorn) en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Categorie: Nieuwe berichten