Foto’s Rtv Slos

RTV Slos heeft sinds dit weekend ook een app voor de smartphone. Na de invoering van het nieuwe logo en een nieuwe frisse website is er nu ook een app gemaakt voor RTV Slos. ‘We zijn erg blij met de veranderingen’ zegt Ria van Hien. Zowel het logo als de website was toe aan een nieuwe en moderne uitstraling en de app was een logisch vervolg op de al ingezette veranderingen’.

Dirk Brans van DB Promotie was als vrijwilliger al betrokken bij RTV Slos en er is een samenwerking met nieuwsberichten over en weer tussen zijn nieuwssite www.indekop.nl en het radio & tv station uit Steenwijkerland.

‘Omdat je in het promotionele werk zit ken je de mogelijkheden en in overleg met RTV Slos heb ik het nieuwe logo en de website gemaakt. Een app maken was voor mij ook de eerste keer en wat is er dan mooier om het op te zetten voor RTV Slos. En ik kan deze vaardigheid weer toevoegen aan DB Promotie en nu ook voor bedrijven en andere organisaties een app ontwikkelen’.

Via de app kan men naar de radio uitzendingen van RTV Slos luisteren, nieuwsberichten lezen, foto’s van evenementen bekijken waarbij RTV Slos aanwezig is. De app is te downloaden via de app store en Google play.

Download de app
voor Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rtvslos.rtvslos
en IOS. https://itunes.apple.com/us/app/rtv-slos/id898313329?l=nl&ls=1&mt=8
RTV Slos heeft sinds...