JongIndeKop is hét jongerenprogramma van RTV Slos

JongIndeKop Radio is ontstaan vanuit JongIndeKop in samenwerking met Timpaan Welzijn en RTV SLOS. Het radioprogramma is inmiddels uitgegroeid tot hét jongerenprogramma van RTV SLOS en is wekelijks te horen in de Flitsende Vrijdag tussen 19:00 en 20:00 uur.

Iedere week zijn er interviews met jongeren met een bijzonder verhaal of volwassenen die zich op allerlei manieren inzetten voor jongeren.

Met de uitgaansagenda als vaste rubriek houdt JongIndeKop Radio je op de hoogte van alles wat er in de omgeving van Steenwijkerland te doen is voor jongeren.

Natuurlijk is er ook muziek! Zo kun je wekelijks luisteren naar de YouTube-cover. Een keuze van Kimberly en Leon uit een greep van YouTube-covers waarin zij zelf dagelijks in verdwalen wanneer zij muziek luisteren.

Daarnaast organiseert JongIndeKop Radio ook ieder seizoen “De leukste vereniging van Steenwijkerland”, een competitie voor de leukste verenigingen voor jongeren in de gemeente Steenwijkerland.

JongIndeKop Radio wordt gepresenteerd door Kimberly de Jonge en Leon Velnaar, zij zijn beide JongIndeKop redactielid en vrijwilliger bij RTV SLOS.

E-mail: JongIndeKopRadio@rtvslos.nl