New Scool Radio

New Scool Radio is het nieuwste jongeren programma van RTV SLOS. Elke vrijdag tussen 18:00 uur en 19:00 uur trappen Jari de Boer  en Ewan Slager jouw weekend af! Elke week behandelen ze nieuws over de scholen in de regio, de viral video’s van de afgelopen week en natuurlijk nieuwe muziek! Dus heb jij zin in een leuk begin van jouw weekend, luister dan elke vrijdag van 18:00 uur tot 19:00 uur naar New Scool Radio bij RTV SLOS! Heb jij iets te vertellen dat jongeren op de middelbare school leuk vinden? Stuur onze een bericht via www.Facebook.com/NewScoolRadio

Ewan
Ik ben Ewan Slager en ik ben samen met Jari de Boer de presentator van het nieuwe jongerenprogramma New Scool Radio op RTV SLOS! Ik zit op school bij de RSG Tromp Meesters. Naast de radio vind ik het ook erg leuk om te volleyballen, dit doe ik bij Steevast in Steenwijk.

Jari
Ik ben Jari de Boer, ik ben 15 Jaar oud en zit op de RSG Tromp Meesters. In mijn vrije tijd ga ik veel met vrienden om. Ik ben erg geïnteresseerd in technologie en houd me hier ook erg mee bezig. Ook heb ik een passie voor radio maken.