RTV SLOS Sport Live 25 mei 2014

| 24 mei 2014
rtv-slosIn de RTVSLOS SportLive van 25 mei doen we verslag van een hockeywedstrijd. Inderdaad, dat leest u goed! We zijn aanwezig bij de MHC Steenwijk, waarvan de heren 1 het opneemt tegen Eemsmond! Ook krijgt u voldoende mee van de wedstrijd van de dames 1, die in eigen huis tegen Sneek moeten spelen.
Verder zijn we live bij GOMOS tegen VENO. De ploeg uit Vollenhove won vorige week met 1 – 0, maar dat betekent niet dat VENO maar even in de derde klasse blijft. Nee, er zal goed gespeeld moeten worden om lijfsbehoud af te dwingen.
Verder blikken we vooruit op een viertal toernooien. Te weten: het Steenwijkerland Tennistoernooi in Oldemarkt, de StoneCityRun, de Toren Trophy en het Biebtoernooi. Dat en nog veel meer: aanstaande zondag in RTVSLOS SportLive!

Label: , , ,

Categorie: Omroepnieuws, Programmanieuws, Sportnieuws