Stembussen leukste vereniging geopend

| 20 mei 2015

Logo JongIndeKopJongerenplatform JongIndeKop houdt op 29 mei de finale van haar wedstrijd “De leukste vereniging van Steenwijkerland”. In aanloop naar die finale, die van 19.00 uur rechtstreeks zal worden uitgezonden op RTV Slos, geeft JongIndeKop het publiek de kans om hun stem uit te brengen. Om zo antwoord op de vraag te krijgen: wat is volgens het publiek de leukste vereniging van Steenwijkerland?

Er zijn nog drie verenigingen in de race om de beker: Soli Deo Gloria, KV Noveas en Crescendo. Indien u wenst uw stem op één van de drie wenst uit te brengen dan kan dat door middel van het invullen van deze enquête. Let wel: er kan slechts één keer per persoon worden gestemd en enkel volledige invulde enquêtes worden meegerekend.

Label: , , , , , ,

Categorie: Nieuwe berichten