Regiofilms Jan Menger in teken van natuur

| 17 december 2015
Jan Menger besteedt in zijn regiofilms aandacht aan de prachtige natuur rondom Lhee

Lhee.

Zondagavond 20 december is het op RTV SLOS zoals elke week weer tijd voor de regiofilms van Jan Menger. Deze week staan de films in het teken van natuur. Om acht uur ziet u onder andere de prachtige natuur van de mistige Eese en wordt er een kijkje genomen in en om het fraaie Lhee.

Vanaf 22.00 uur is er nog meer natuur te zien. Allereerst is daar de vogeltentoonstelling die recentelijk in Steenwijk werd georganiseerd.  Jan Menger nam een kijkje tussen de vrolijk kwetterende vogels. En er wordt uitgebreid rondgekeken op het Dwingelderveld.

Regiofilms Jan Menger blaaskapellen in de Meenthe te Steenwijk

Blaaskapellen in de Meenthe.

De regiofilms van Jan Menger zijn elke zondagavond te volgen bij RTV SLOS, te zien op Ziggo kanaal 42 maar ook via www.rtvslos.nl.

 

Label: , , , , , ,

Categorie: Omroepnieuws