Kopwijzer zaterdag 13 mei 2017

| 12 mei 2017

In het eerste politieke halfuurtje van Kopwijzer een gesprek met Tiny Bijl, fractievoorzitter van en gemeenteraadslid namens Buitengewoon Leefbaar Steenwijkerland.

Namens Plaatselijk Blokzijl schuift voorzitter Hans van der Blom aan tafel. Zij organiseren de komende week hun Ledenvergadering en zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Wat na jaren afwezigheid ook weer georganiseerd wordt is de Goudenknopentocht op Hemelvaartsdag. Een autopuzzelrit waaraan je niet zomaar mee mag doen. Je auto moet wel aan bepaalde eisen voldoend. Welke dat hoor je van één van de organisatoren Henk Alberts. Het dorp Steenwijkerwold maakt zich weer op voor weer een prachtig dorpsfeest. Dit jaar wordt dat feest gevierd op 19, 20 en 21 mei. Hans Apperloo en Bennie Daan weten precies wat er doen en te beleven is.

Han Evers, ook wel bekend als de langstzittende Theaterdirecteur vertelt over het programma van De Meenthe en tot slot aandacht voor het 50-jarige Wielerspektakel door middel van een gesprek door Egbert Vink met voorzitter Theo Bouius.

En natuurlijk Arend Zanting met zijn weerbericht en de column van Hans Bogers.

Label: , , , , , ,

Categorie: Programmanieuws