RTV SLOS drie dagen live bij Dicky Woodstock Popfestival

| 3 augustus 2017

Drie dagen lang zal RTV SLOS in het teken staan van het 29e Dicky Woodstock Popfestival. Drie dagen lang zullen de medewerkers van de lokale omroep voor de gemeente Steenwijkerland verslag uitbrengen van wat er allemaal op het festivalterrein gaande is.

Wat kunt u verwachten? Interviews met alle bijzondere artiesten die het publiek drie dagen lang zullen vermaken. Daarnaast verkennen de razende reporters ook natuurlijk het festivalterrein om erachter te komen wat het typische Dicky Woodstock-gevoel inhoudt. Hoe is de sfeer? Wat brengt al die mensen toch bijna dertig jaar op rij naar het driedaagse festival? Maar ook: wie wint het befaamde zwientietikken?

Verder op het programma: enkele bijzondere live-optredens van diverse bands in onze knusse studio. Weten welke artiesten er speciaal voor de luisteraars van RTV SLOS zullen spelen? Luister dan de komende drie dagen op onderstaande tijden naar RTV SLOS! Zo weet je zeker dat je niets hoeft te missen!

Uitzendtijden Dicky Woodstock Popfestival
Donderdag 3 augustus: 19.00 – 22.00 uur
Vrijdag 4 augustus: 17.00 – 22.00 uur
Zaterdag 5 augustus: 13.00 – 22.00 uur

De lokale omroep van Steenwijkerland is te zien en te beluisteren op www.rtvslos.nl. Naast internet is RTV SLOS te ontvangen via de ether (105.4 FM) of de kabelfrequentie 104,4. Verder zijn Ziggo TV kanaal 42 en Ziggo radio kanaal 782 te ontvangen in de gemeenten Steenwijkerland, Meppel, Staphorst, Westerveld, De Wolden, Ommen, Coevorden, Hardenberg en Hoogeveen.

Service tekst TV is voor klanten van KPN, XS4ALL en Telfort met de witte afstandsbediening op kanaal 332 te zien. Voor klanten van Telfort met zwarte afstandsbediening, XMS, Edutel, Fiber.nl, Stipte en Lybrandt geldt kanaal 2137. Het kanaal voor het radiogeluid is bij de eerste categorie consumenten 832. Voor klanten Telfort met zwarte afstandsbediening, XMS, Edutel, Fiber.nl, Stipte en Lybrandt is kanaal 3148 voor radio beschikbaar.

Label: , , , ,

Categorie: Programmanieuws