Bijzondere extra lange uitzending RTV Slos SportLive

| 9 november 2015

Logo RTV SlosAanstaande zondag is de laatste dag van het marathonweekend op RTV Slos. Ook RTV Slos SportLive zal hier natuurlijk aan meedoen. Allereerst is de uitzending niet van twee tot vijf, zoals u gewend bent, maar van twee tot zes.

Hier is een goede reden toe. Om de lange en rijke geschiedenis van het sportprogramma extra in de verf te zetten wordt er een reünie met oud-medewerkers georganiseerd. Naast het reguliere programma wordt er gesproken met hen die mede het sportprogramma hebben gemaakt tot wat ze nu is. Hoe is het met ze en wat voor rol heeft RTV Slos SportLive in hun leven gespeeld? We komen het allemaal te weten.

Bijzonder is de bijdrage van Jannes Mulder aan deze middag. Hij zal op geheel eigen wijze de wedstrijd VENO – Steenwijkerwold van commentaar voorzien. Verder ontbreken ook de vaste onderwerpen natuurlijk niet. Dus ook voor het laatste sportnieuws uit de gemeente Steenwijkerland bent u aanstaande zondag bij RTV Slos SportLive aan het juiste adres!

Label: , , , ,

Categorie: Omroepnieuws, Sportnieuws