Popkoor festival in regiofilms Jan Menger

| 1 april 2016

Logo RTV SlosOp zondag 3 april 2016 is het weer tijd voor een ouderwetse avondje film kijken op RTV SLOS. Dat doen we ook nu weer met één van de vele regiofilms van Jan Menger. Deze zondag krijgt u zowel om acht als tien uur een uitgebreide terugblik op het vierde Popkoor festival dat kortgeleden in De Meenthe in Steenwijk werd georganiseerd.

Overigens is RTV SLOS vanaf dit weekend bij meer televisieaanbieders te zien. Service tekst TV zal voor klanten van KPN, XS4ALL en Telfort met de witte afstandsbediening op kanaal 332 te zien zijn. Voor klanten van Telfort met zwarte afstandsbediening, XMS, Edutel, Fiber.nl, Stipte en Lybrandt geldt kanaal 2137. Uiterlijk 15 april 2016 zou het activeren van RTV SLOS bij al deze consumenten afgerond moeten zijn.

De regiofilms van Jan Menger zijn ook in zijn geheel terug te zien op www.rtvslos.nl.

Label: , , , , , , ,

Categorie: Omroepnieuws