RTV SLOS vanaf vandaag nog beter te zien

| 1 april 2016

Logo RTV SlosVanaf 1 april 2016 is RTV SLOS in en om Steenwijkerland bij meer televisieaanbieders te bekijken en te beluisteren. Service tekst TV zal voor klanten van KPN, XS4ALL en Telfort met de witte afstandsbediening op kanaal 332 te zien zijn. Voor klanten van Telfort met zwarte afstandsbediening, XMS, Edutel, Fiber.nl, Stipte en Lybrandt geldt kanaal 2137.

Het kanaal voor het radiogeluid wordt bij de eerste categorie consumenten 832. Voor klanten Telfort met zwarte afstandsbediening, XMS, Edutel, Fiber.nl, Stipte en Lybrandt komt kanaal 3148 voor radio beschikbaar.

Toch is het nog niet zeker dat RTV SLOS ook al vanaf 1 april bij al deze aanbieders te zien zal zijn. Volgens Herman van Hien, bedrijfsleider bij de omroep, kan het nog wel even duren voordat alle consumenten de lokale omroep voor de gemeente Steenwijkerland kunnen ontvangen: “uiterlijk 15 april zou het activeren van alle zenders afgerond moeten zijn”, meldt Van Hien.

Deze ontwikkeling betekent volgens Van Hien een grote stap voorwaarts voor de omroep. “We krijgen heel regelmatig de vraag wanneer we bijvoorbeeld op KPN te ontvangen zullen zijn. We zijn erg blij dat we die luisteraars nu op hun wenken kunnen bedienen.”

De lokale omroep van Steenwijkerland is nu al dag en nacht te zien opwww.rtvslos.nl. Naast internet kunt u RTV SLOS natuurlijk ontvangen via ether (105.4 FM) of de kabelfrequentie 104,4 . Ziggo TV kanaal 42 en Ziggo radio kanaal 782 is te ontvangen in de gemeenten Steenwijkerland, Meppel, Staphorst, Westerveld, De Wolden, Ommen, Coevorden, Hardenberg en Hoogeveen.

Label: , , ,

Categorie: Omroepnieuws