Wilt u graag meer met de computer doen? Kom dan naar Klik & Tik in Bibliotheek Steenwijk

| 23 februari 2017 | 0 Reacties

De computer en het internet worden steeds belangrijker in het dagelijks leven en ook bij het vinden van werk. Bent u niet zo handig met de computer en kunt u wel wat hulp gebruiken? Misschien is het gratis lesmoment Klik & Tik dan iets voor u.

Klik & Tik is een oefenprogramma, waarmee u zelf op de computer aan de slag gaat. U begint bij het begin. U leert typen, e-mailen en u gaat het internet op. Filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna kunt u zelf thuis oefenen.  En als u er niet uitkomt, of als u vragen hebt, staan wij klaar om u te helpen. Het is wel handig als u zelf een computer of laptop hebt. Maar is er thuis geen computer dan kan er tijdens de openingsuren geoefend worden in de bibliotheek.

Kom voor het wekelijks gratis inloop/lesmoment Klik en Tik naar Bibliotheek Steenwijk.

Op woensdagochtend van 10:00 – 12:00 uur. Start 1 maart.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over Klik en Tik? Kom dan eens langs in Bibliotheek Steenwijk of bel 0521 513273

Categorie: Nieuwe berichten