het is alweer 8 jaar geleden dat de stationsrestauratie in het huidige concept van de grond kwam. op 1 januari 2011 opende burgemeester van der tas perron3, na een grondige verbouwing van de stationsrestauratie, die toen al geruime tijd leeg stond. het was haar eerste officiële optreden als burgemeester. gedurende de jaren dit daar op volgden hebben meer dan 200 medewerkers werkervaring opgedaan in dit bedrijf. “ik heb dit mooie project met veel plezier opgezet en begeleid. nu is het tijd voor noordwestgroep om het zelfstandig voort te zetten”, aldus sjoerd ijzerman. vanaf 1 januari 2018 gaat perron3 verder onder leiding van erik westerhof, werkleider bij noordwestgroep. sjoerd vertelt hoe het bedrijf zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. “de mensen die hier werken krijgen alle ruimte om in hun eigen tempo te leren en ervaring op te doen in de horeca. doordat alle werkzaamheden zorgvuldig zijn uitgesplitst in losse taken blijft het overzichtelijk en zo kunnen de medewerkers dagelijks constante kwaliteit bieden. de waardering van de klanten is de kroon op hun werk.”. “deze zomer is het volledige interieur van de horecagelegenheid op het station vervangen. ook de menukaart is op de schop gegaan. de kaart is nu helemaal toegespitst op waar onze mensen goed in zijn, de lekkerste broodjes van steenwijk maken!” de verandering van de menukaart in combinatie met het verfrissende nieuwe interieur heeft een mooie groei in klandizie opgeleverd. ook de groei van het toerisme, waardoor steeds meer bezoekers via ns station steenwijk het gebied verkennen biedt een rooskleurige toekomst. sjoerd ijzerman is eigenaar van winetable wijnimport. hij levert wijnen aan diverse horecabedrijven in de regio en de fijnste distillaten aan slijterijen in heel nederland. “mijn bedrijf is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en vraagt veel van mijn tijd, maar ik hoop dat perron3 in de volle aandacht blijft staan. ik zal zeker nog eens langs komen voor een lekker broodje en een kop koffie, maar nu het zo goed loopt is dit het moment om het stokje door te geven.”. dirk brans 📷 stuur jouw foto. ✉️ mail de redactie. 🛠️ meld een correctie.
Open contextspeler
Sluit de contextspeler
het is alweer 8 jaar geleden dat de stationsrestauratie in het huidige concept van de grond kwam. op 1 januari 2011 opende burgemeester van der tas perron3, na een grondige verbouwing van de stationsrestauratie, die toen al geruime tijd leeg stond. het was haar eerste officiële optreden als burgemeester. gedurende de jaren dit daar op volgden hebben meer dan 200 medewerkers werkervaring opgedaan in dit bedrijf. “ik heb dit mooie project met veel plezier opgezet en begeleid. nu is het tijd voor noordwestgroep om het zelfstandig voort te zetten”, aldus sjoerd ijzerman. vanaf 1 januari 2018 gaat perron3 verder onder leiding van erik westerhof, werkleider bij noordwestgroep. sjoerd vertelt hoe het bedrijf zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. “de mensen die hier werken krijgen alle ruimte om in hun eigen tempo te leren en ervaring op te doen in de horeca. doordat alle werkzaamheden zorgvuldig zijn uitgesplitst in losse taken blijft het overzichtelijk en zo kunnen de medewerkers dagelijks constante kwaliteit bieden. de waardering van de klanten is de kroon op hun werk.”. “deze zomer is het volledige interieur van de horecagelegenheid op het station vervangen. ook de menukaart is op de schop gegaan. de kaart is nu helemaal toegespitst op waar onze mensen goed in zijn, de lekkerste broodjes van steenwijk maken!” de verandering van de menukaart in combinatie met het verfrissende nieuwe interieur heeft een mooie groei in klandizie opgeleverd. ook de groei van het toerisme, waardoor steeds meer bezoekers via ns station steenwijk het gebied verkennen biedt een rooskleurige toekomst. sjoerd ijzerman is eigenaar van winetable wijnimport. hij levert wijnen aan diverse horecabedrijven in de regio en de fijnste distillaten aan slijterijen in heel nederland. “mijn bedrijf is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en vraagt veel van mijn tijd, maar ik hoop dat perron3 in de volle aandacht blijft staan. ik zal zeker nog eens langs komen voor een lekker broodje en een kop koffie, maar nu het zo goed loopt is dit het moment om het stokje door te geven.”. dirk brans 📷 stuur jouw foto. ✉️ mail de redactie. 🛠️ meld een correctie.
Het is alweer 8 jaar geleden dat de stationsrestauratie in het huidige concept van de grond kwam. Op 1 januari 2011 opende Burgemeester van der Tas Perron3, na een grondige verbouwing van de stationsrestauratie, die toen al geruime tijd leeg stond. Het was haar eerste officiële optreden als burgemeester. Gedurende de jaren dit daar op volgden hebben meer dan 200 medewerkers werkervaring opgedaan in dit bedrijf.
“Ik heb dit mooie project met veel plezier opgezet en begeleid. Nu is het tijd voor Noordwestgroep om het zelfstandig voort te zetten”, aldus Sjoerd IJzerman. Vanaf 1 januari 2018 gaat Perron3 verder onder leiding van Erik Westerhof, werkleider bij Noordwestgroep.
Sjoerd vertelt hoe het bedrijf zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. “De mensen die hier werken krijgen alle ruimte om in hun eigen tempo te leren en ervaring op te doen in de horeca. Doordat alle werkzaamheden zorgvuldig zijn uitgesplitst in losse taken blijft het overzichtelijk en zo kunnen de medewerkers dagelijks constante kwaliteit bieden. De waardering van de klanten is de kroon op hun werk.”
“Deze zomer is het volledige interieur van de horecagelegenheid op het station vervangen. Ook de menukaart is op de schop gegaan. De kaart is nu helemaal toegespitst op waar onze mensen goed in zijn, de lekkerste broodjes van Steenwijk maken!” De verandering van de menukaart in combinatie met het verfrissende nieuwe interieur heeft een mooie groei in klandizie opgeleverd. Ook de groei van het toerisme, waardoor steeds meer bezoekers via NS station Steenwijk het gebied verkennen biedt een rooskleurige toekomst.
Sjoerd IJzerman is eigenaar van Winetable Wijnimport. Hij levert wijnen aan diverse horecabedrijven in de regio en de fijnste distillaten aan slijterijen in heel Nederland. “Mijn bedrijf is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en vraagt veel van mijn tijd, maar ik hoop dat Perron3 in de volle aandacht blijft staan. Ik zal zeker nog eens langs komen voor een lekker broodje en een kop koffie, maar nu het zo goed loopt is dit het moment om het stokje door te geven.”
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
FunctioneelAltijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
het is alweer 8 jaar geleden dat de stationsrestauratie in het huidige concept van de grond kwam. op 1 januari 2011 opende burgemeester van der tas perron3, na een grondige verbouwing van de stationsrestauratie, die toen al geruime tijd leeg stond. het was haar eerste officiële optreden als burgemeester. gedurende de jaren dit daar op volgden hebben meer dan 200 medewerkers werkervaring opgedaan in dit bedrijf. “ik heb dit mooie project met veel plezier opgezet en begeleid. nu is het tijd voor noordwestgroep om het zelfstandig voort te zetten”, aldus sjoerd ijzerman. vanaf 1 januari 2018 gaat perron3 verder onder leiding van erik westerhof, werkleider bij noordwestgroep. sjoerd vertelt hoe het bedrijf zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. “de mensen die hier werken krijgen alle ruimte om in hun eigen tempo te leren en ervaring op te doen in de horeca. doordat alle werkzaamheden zorgvuldig zijn uitgesplitst in losse taken blijft het overzichtelijk en zo kunnen de medewerkers dagelijks constante kwaliteit bieden. de waardering van de klanten is de kroon op hun werk.”. “deze zomer is het volledige interieur van de horecagelegenheid op het station vervangen. ook de menukaart is op de schop gegaan. de kaart is nu helemaal toegespitst op waar onze mensen goed in zijn, de lekkerste broodjes van steenwijk maken!” de verandering van de menukaart in combinatie met het verfrissende nieuwe interieur heeft een mooie groei in klandizie opgeleverd. ook de groei van het toerisme, waardoor steeds meer bezoekers via ns station steenwijk het gebied verkennen biedt een rooskleurige toekomst. sjoerd ijzerman is eigenaar van winetable wijnimport. hij levert wijnen aan diverse horecabedrijven in de regio en de fijnste distillaten aan slijterijen in heel nederland. “mijn bedrijf is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en vraagt veel van mijn tijd, maar ik hoop dat perron3 in de volle aandacht blijft staan. ik zal zeker nog eens langs komen voor een lekker broodje en een kop koffie, maar nu het zo goed loopt is dit het moment om het stokje door te geven.”. dirk brans 📷 stuur jouw foto. ✉️ mail de redactie. 🛠️ meld een correctie.
het is alweer 8 jaar geleden dat de stationsrestauratie in het huidige concept van de grond kwam. op 1 januari 2011 opende burgemeester van der tas perron3, na een grondige verbouwing van de stationsrestauratie, die toen al geruime tijd leeg stond. het was haar eerste officiële optreden als burgemeester. gedurende de jaren dit daar op volgden hebben meer dan 200 medewerkers werkervaring opgedaan in dit bedrijf. “ik heb dit mooie project met veel plezier opgezet en begeleid. nu is het tijd voor noordwestgroep om het zelfstandig voort te zetten”, aldus sjoerd ijzerman. vanaf 1 januari 2018 gaat perron3 verder onder leiding van erik westerhof, werkleider bij noordwestgroep. sjoerd vertelt hoe het bedrijf zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. “de mensen die hier werken krijgen alle ruimte om in hun eigen tempo te leren en ervaring op te doen in de horeca. doordat alle werkzaamheden zorgvuldig zijn uitgesplitst in losse taken blijft het overzichtelijk en zo kunnen de medewerkers dagelijks constante kwaliteit bieden. de waardering van de klanten is de kroon op hun werk.”. “deze zomer is het volledige interieur van de horecagelegenheid op het station vervangen. ook de menukaart is op de schop gegaan. de kaart is nu helemaal toegespitst op waar onze mensen goed in zijn, de lekkerste broodjes van steenwijk maken!” de verandering van de menukaart in combinatie met het verfrissende nieuwe interieur heeft een mooie groei in klandizie opgeleverd. ook de groei van het toerisme, waardoor steeds meer bezoekers via ns station steenwijk het gebied verkennen biedt een rooskleurige toekomst. sjoerd ijzerman is eigenaar van winetable wijnimport. hij levert wijnen aan diverse horecabedrijven in de regio en de fijnste distillaten aan slijterijen in heel nederland. “mijn bedrijf is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en vraagt veel van mijn tijd, maar ik hoop dat perron3 in de volle aandacht blijft staan. ik zal zeker nog eens langs komen voor een lekker broodje en een kop koffie, maar nu het zo goed loopt is dit het moment om het stokje door te geven.”. dirk brans 📷 stuur jouw foto. ✉️ mail de redactie. 🛠️ meld een correctie.