tijdens de nationale museumweek is het weer tijd voor de beroemde preuverije. op zaterdag 13 en zondag 14 april laten de vrijwilligers van het museum de bezoekers traditionele gerechten proeven. jeugdige bezoekers hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord, laat staat geproefd, van kaantjes en gieterse bonten. bij de wat oudere bezoekers was dit in hun jeugd misschien wel wekelijkse kost. het is een mooie traditie geworden, ieder jaar komen er weer veel belangstellenden af op de preuverije. het zijn gezellige dagen, voor zowel de bezoekers als de vrijwilligers. museum giethoorn is dagelijks geopend van 11:00 tot 17:00 uur. de preuverije begint op 13 en 14 april om 12:00 uur. museum giethoorn ’t olde maat uus, binnenpad 52, giethoorn. dirk brans
Open contextspeler
Sluit de contextspeler
tijdens de nationale museumweek is het weer tijd voor de beroemde preuverije. op zaterdag 13 en zondag 14 april laten de vrijwilligers van het museum de bezoekers traditionele gerechten proeven. jeugdige bezoekers hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord, laat staat geproefd, van kaantjes en gieterse bonten. bij de wat oudere bezoekers was dit in hun jeugd misschien wel wekelijkse kost. het is een mooie traditie geworden, ieder jaar komen er weer veel belangstellenden af op de preuverije. het zijn gezellige dagen, voor zowel de bezoekers als de vrijwilligers. museum giethoorn is dagelijks geopend van 11:00 tot 17:00 uur. de preuverije begint op 13 en 14 april om 12:00 uur. museum giethoorn ’t olde maat uus, binnenpad 52, giethoorn. dirk brans
Tijdens de Nationale Museumweek is het weer tijd voor de beroemde Preuverije. Op zaterdag 13 en zondag 14 april laten de vrijwilligers van het museum de bezoekers traditionele gerechten proeven. Jeugdige bezoekers hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord, laat staat geproefd, van kaantjes en Gieterse bonten. Bij de wat oudere bezoekers was dit in hun jeugd misschien wel wekelijkse kost. Het is een mooie traditie geworden, ieder jaar komen er weer veel belangstellenden af op de Preuverije. Het zijn gezellige dagen, voor zowel de bezoekers als de vrijwilligers.
Museum Giethoorn is dagelijks geopend van 11:00 tot 17:00 uur.
De Preuverije begint op 13 en 14 april om 12:00 uur.
Museum Giethoorn ’t Olde Maat Uus, Binnenpad 52, Giethoorn.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Functioneel
Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
tijdens de nationale museumweek is het weer tijd voor de beroemde preuverije. op zaterdag 13 en zondag 14 april laten de vrijwilligers van het museum de bezoekers traditionele gerechten proeven. jeugdige bezoekers hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord, laat staat geproefd, van kaantjes en gieterse bonten. bij de wat oudere bezoekers was dit in hun jeugd misschien wel wekelijkse kost. het is een mooie traditie geworden, ieder jaar komen er weer veel belangstellenden af op de preuverije. het zijn gezellige dagen, voor zowel de bezoekers als de vrijwilligers. museum giethoorn is dagelijks geopend van 11:00 tot 17:00 uur. de preuverije begint op 13 en 14 april om 12:00 uur. museum giethoorn ’t olde maat uus, binnenpad 52, giethoorn. dirk brans
tijdens de nationale museumweek is het weer tijd voor de beroemde preuverije. op zaterdag 13 en zondag 14 april laten de vrijwilligers van het museum de bezoekers traditionele gerechten proeven. jeugdige bezoekers hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord, laat staat geproefd, van kaantjes en gieterse bonten. bij de wat oudere bezoekers was dit in hun jeugd misschien wel wekelijkse kost. het is een mooie traditie geworden, ieder jaar komen er weer veel belangstellenden af op de preuverije. het zijn gezellige dagen, voor zowel de bezoekers als de vrijwilligers. museum giethoorn is dagelijks geopend van 11:00 tot 17:00 uur. de preuverije begint op 13 en 14 april om 12:00 uur. museum giethoorn ’t olde maat uus, binnenpad 52, giethoorn. dirk brans