Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Dit is een herhalend evenement30 maart 2025 11:00
Preuverije bij Museum Giethoorn 't Olde Maat Uus
29maa11:0016:00Preuverije bij Museum Giethoorn 't Olde Maat UusKom proeven van gerechten uit grootmoeders tijd!
Evenementdetails
Op zaterdag 29 en zondag 30 maart organiseert Museum
Giethoorn ‘t Olde Maat Uus een Preuverije. De vrijwilligers van het museum
maken traditionele streekgerechten, die de bezoekers gratis mogen proeven.
Jeugdige bezoekers hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord, laat staat
geproefd, van kaantjes en Gieterse bonten. Bij de wat oudere bezoekers was dit
in hun jeugd misschien wel wekelijkse kost. Het is een mooie traditie geworden,
ieder jaar komen er weer veel belangstellenden af op de Preuverije. Het zijn
gezellige dagen, voor zowel de bezoekers als de vrijwilligers. Bezoekers kunnen
proeven op 29 en 30 maart van 11:00 tot 16:00 uur.
Tijd
29 maart 2025 11:00 - 16:00(GMT+01:00)
Locatie
Museum Giethoorn ‘t Olde Maat Uus
Binnenpad 52, 8355 BT Giethoorn
0521 36 22 44 info@museumgiethoorn.nl
Meer informatie
KalenderGoogleCal
Organisator
Museum Giethoorn 't Olde Maat Uus
Meer info
Museum Giethoorn ‘t Olde Maat Uus