RTV Slos SportLive

RTV Slos SportLive is hét sportprogramma voor de gemeente Steenwijkerland! Elke zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur wordt u bijgepraat over al het sportnieuws uit de gemeente.

En met al het sportnieuws bedoelen we ook echt al het sportnieuws. U hoort verslagen van voetbalwedstrijden, maar ook de belangrijkste hockeyteams krijgen de aandacht die ze verdienen. Er wordt gepraat met sporters die in alle takken van de sport actief zijn. Van autocross tot darts, en van korfbal tot dammen. Alles komt voorbij.

Naast al het werk in de studio is RTV Slos SportLive ook te vinden langs de velden. Denk bijvoorbeeld aan de Klim van Steenwijk of het Wielerspektakel. Maar ook bij het Open Steenwijkerland Darttoernooi kunt u ons zien. Of op de voetbalvelden van de gemeente.

Dat is in een notendop RTV Slos SportLive. Maar om pas echt goed te begrijpen wat het is zult u toch echt moeten luisteren. Het is een instituut, mogen we wel zeggen. In 2015 werd het team bekroond met de titel “Sportambassadeur van de gemeente Steenwijkerland”. Reden te meer voor het team om keihard door te blijven gaan met RTV Slos SportLive!

Heeft u nieuws, tips, suggesties of aanvullingen voor de redactie van RTV Slos SportLive? Stuur dan een e-mail naar sport@rtvslos.nl!