Kopwijzer zaterdag 26 augustus 2017

| 25 augustus 2017

Deze laatste “Vakantie” Kopwijzer is deze week één uurtje.  Er wordt aandacht besteed aan de Plattelandsdag Over het Hek, daarvoor is Truus Konijn aan de telefoon. Het is alweer de tiende Over het Hek, dat ooit begonnen is op initiatief van de gemeente. Daarna schuift Jan Smit uit Oldemarkt aan om te praten over de 4e Weeribben-Wieden Wandel3daagse, een prachtig festijn wat plaatsvindt op 1-2 en 3 september. Aankomende week is er ook feest in Wanneperveen en daarvoor praten we met Lisanne van Dalen. Zij is vice-voorzitter van de Stichting Dorpsfeest Wanneperveen.

De column van Hans Bogers ontbreekt ook niet en Arend Zanting heeft ook weer een weerbericht.

Kopwijzer zaterdag van 10.00 uur tot 11.00 uur.

Label: , ,

Categorie: Programmanieuws