op zondag 11 januari a.s. organiseert hotel gelderingen in samenwerking met topslagerij bouma voor de 5e keer het kampioenschap gehaktballen maken.wie maakt er dit jaar de lekkerste gehaktbal van steenwijkerwold? voor elke deelnemer levert de keurslager 300 gram gehakt, waarvan een ieder 2 gehaktballen maakt. iedere deelnemer zorgt zelf voor de benodigde kruiden en ingrediënten. als alle ballen door de chef-kok zijn gebraden, worden deze gepresenteerd aan de vak-jury, welke de ballen beoordeelt en vervolgens de prijzen bekend maakt. het evenement vindt plaats in hotel gelderingen in steenwijkerwold en vangt aan om 14.00 uur. opgave kan tot een kwartier voor de wedstrijd.
Open contextspeler
Sluit de contextspeler
op zondag 11 januari a.s. organiseert hotel gelderingen in samenwerking met topslagerij bouma voor de 5e keer het kampioenschap gehaktballen maken.wie maakt er dit jaar de lekkerste gehaktbal van steenwijkerwold? voor elke deelnemer levert de keurslager 300 gram gehakt, waarvan een ieder 2 gehaktballen maakt. iedere deelnemer zorgt zelf voor de benodigde kruiden en ingrediënten. als alle ballen door de chef-kok zijn gebraden, worden deze gepresenteerd aan de vak-jury, welke de ballen beoordeelt en vervolgens de prijzen bekend maakt. het evenement vindt plaats in hotel gelderingen in steenwijkerwold en vangt aan om 14.00 uur. opgave kan tot een kwartier voor de wedstrijd.
Op zondag 11 januari a.s. organiseert Hotel Gelderingen in samenwerking met Topslagerij Bouma voor de 5e keer het Kampioenschap Gehaktballen maken.Wie maakt er dit jaar de lekkerste gehaktbal van Steenwijkerwold?
Voor elke deelnemer levert de Keurslager 300 gram gehakt, waarvan een ieder 2 gehaktballen maakt. Iedere deelnemer zorgt zelf voor de benodigde kruiden en ingrediënten. Als alle ballen door de chef-kok zijn gebraden, worden deze gepresenteerd aan de vak-jury, welke de ballen beoordeelt en vervolgens de prijzen bekend maakt. Het evenement vindt plaats in Hotel Gelderingen in Steenwijkerwold en vangt aan om 14.00 uur.
Opgave kan tot een kwartier voor de wedstrijd.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Functioneel
Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
op zondag 11 januari a.s. organiseert hotel gelderingen in samenwerking met topslagerij bouma voor de 5e keer het kampioenschap gehaktballen maken.wie maakt er dit jaar de lekkerste gehaktbal van steenwijkerwold? voor elke deelnemer levert de keurslager 300 gram gehakt, waarvan een ieder 2 gehaktballen maakt. iedere deelnemer zorgt zelf voor de benodigde kruiden en ingrediënten. als alle ballen door de chef-kok zijn gebraden, worden deze gepresenteerd aan de vak-jury, welke de ballen beoordeelt en vervolgens de prijzen bekend maakt. het evenement vindt plaats in hotel gelderingen in steenwijkerwold en vangt aan om 14.00 uur. opgave kan tot een kwartier voor de wedstrijd.
op zondag 11 januari a.s. organiseert hotel gelderingen in samenwerking met topslagerij bouma voor de 5e keer het kampioenschap gehaktballen maken.wie maakt er dit jaar de lekkerste gehaktbal van steenwijkerwold? voor elke deelnemer levert de keurslager 300 gram gehakt, waarvan een ieder 2 gehaktballen maakt. iedere deelnemer zorgt zelf voor de benodigde kruiden en ingrediënten. als alle ballen door de chef-kok zijn gebraden, worden deze gepresenteerd aan de vak-jury, welke de ballen beoordeelt en vervolgens de prijzen bekend maakt. het evenement vindt plaats in hotel gelderingen in steenwijkerwold en vangt aan om 14.00 uur. opgave kan tot een kwartier voor de wedstrijd.